Tendinta spre evadarea din prostie .Totii romani isi dau seama de asta , insa unii prea tarziu . Baietii ,( si aici ma refer la Basescu si Boc )si fetite! (Elena Udrea, binenteles): De de nu va lasati de meserie daca ati observat ca nu sunteti facuti pentru asta ? .Munca buna nu se face doar pe principiul sa castigi bani .

Tendinta spre evadarea din prostie .Totii romani isi dau seama de asta , insa unii prea tarziu .  Baietii ,( si aici ma refer la Basescu si Boc )si fetite! (Elena Udrea, binenteles):   De de  nu va lasati de meserie  daca ati observat  ca nu  sunteti facuti pentru asta ? .Munca  buna nu se face doar pe principiul sa castigi bani .

Afacerile din Romania pleaca in Bulgaria, Ungaria si Moldova

Asta in urma metodei de conducere a Romaniei in momentul de fata ,a birocratiei, a parafiscalitatii excesive, a incoerentei guvernamentale si a lipsei oricarei masuri de sprijinire a mediului economic, tot mai multi patroni aleg sa-si mute afacerile in tarile vecine.

Este nevoie de diferite solutii de sprijinire a IMM-urilor si locuri de munca . Sunt de parere ca cei de la conducere ar trebui schimbati cu oricare alt partid . Am citit un articol  in care cineva propune niste teme de rezolvare pe care Boc nu le are in vizor :

  • scutirea de plata contributiilor datorate statului pentru angajatorii de someri/absolventi/persoane cu varsta de peste 45 de ani;
  • TVA diferentiat; TVA zero pentru produse „verzi” (energie verde, alimente ecologice etc.)
  • infiintarea de locuri de munca in microintreprinderi cu un singur angajat, prin scutirea de la plata contributiei sociale in limita salariului de 1.000 lei
  • reducerea pretului la energie electrica si a accizei la motorina, pentru irigatii;

-majorarea capitalului social al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri in vederea garantarii unor investitii in domeniul industriei alimentare si infiintarea unei retele de piete de gros pentru preluarea legumelor si fructelor

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tendinta spre evadarea din prostie .Totii romani isi dau seama de asta , insa unii prea tarziu . Baietii ,( si aici ma refer la Basescu si Boc )si fetite! (Elena Udrea, binenteles): De de nu va lasati de meserie daca ati observat ca nu sunteti facuti pentru asta ? .Munca buna nu se face doar pe principiul sa castigi bani .

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s