Sexul in muzica inseamna “boom boom” sau “na na na”

Nu sunt fana Utv si nici MTV. Ocazional mai ajung din greseala pe astfel de posturi. Am observat insa ca majoritatea melodiilor pop au aceasi linie melodica, cu ritmuri de house, sau ceva asemanator. Cele mai noi melodii au apelat la “sunete” ciudate pentru a intra in topuri. Folosesc cuvinte sau onomatopee bombastice pentru a iesi in evidenta si pentru a ti se intipari in minte. Este probabil o chestie psihologica, sunt anumite cuvinte care incep sa te obsedeze inca de prima oara de cand asculti melodia.

Sunt foarte interesante cele in care cuvantul sex este inlocuit de diferite “cuvinte” . Gen “boom boom”  in melodia Rude boy de Rihanna, sau cele romanesti pe care din fericire nu le cunosc interpretul care  sunau cam asa : ” sexy girl watch the way you moving, coz’ all the boy wants to na na na”. Exemplele sunt nenumarate si incep sa realizez ca de fapt inlocuiesc manelele pentru ca ele nu pot fi difuzate pe niste posturi de televiziune decente.

Deci aceasta este inteligenta melodiei, na na na. Adevarul este ca devin o fixatie aceste cuvinte, de aceea cel mai bine este sa nu gresesti programul tv sau sa asculti doar Radio Guerrila, pentru orice siguranta.

Pentru siguranta dumneavoastra evitati excesul de barfe, porno si prosti!

Advertisements
This entry was posted in cocalari, Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s