Romania, tara unde furtul este PERMIS!

Vrei sa furi si nu ai gasit locul potrivit? Vrei sa dai in cap cuiva dar ti-e teama ca vei fi prins si vei ajunge la puscarie? E timpul sa nu-ti mai faci griji!
Romania este locul perfect pentru tine. Aici Presedinta camerei Deputatilor FURA in fata camerelor de luat vederi! Ce se intampla cand fura? Partidul afla la guvernare modifica Regulamentul in asa fel incat cei care nu sunt de acord cu faptul ca ea fura, sa fie redusi la tacere (adica Opozitia). Apropo, s-a indignat cineva de la Putere ca Anastase fura? Bineinteles ca nu! A fi la Putere inseamna in Romania anului 2010, sa intri in cardasie cu hotii. Pai daca Anastase fura si colegii ei inchid ochii, putem sa ne gandim ca au furat si ei un pic la un moment-dat sau FURA cu amandoua bratele exact in acest moment? Mi se pare foarte plauzibil.
Asadar hoti din lumea intreaga! Nu mai cautati tara de vis unde hotia e legala! Veniti in Romania! Aici hotii FAC LEGILE (la propriu) si nu mai vegheaza nimeni – ultima tentativa anemica de a stavili ilegalitatile „comisa”de Curtea Constitutionala a fost sugrumata din fasa.
Hoti din toate tarile, uniti-va!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s