Radu Moraru, la “100%”: “Toată lumea vrea să facă televiziune. E un miraj”. Oare?

Radu Moraru, invitat ieri la o ediție specială a emisiunii “100%”, a explicat că propunerea de a realiza un post tv generalist la RCS-RDS a venit din partea unor prieteni apropiați cu care a mai lucrat și în urmă cu 17-18 ani. El a povestit că unul dintre lucrurile care l-au convins să se alăture acestui proiect a fost un casting organizat pentru viitoarea televiziune la care au venit 700 de tineri. “Toată lumea vrea să facă televiziune. E un miraj”, a completat Radu Moraru, conform evz.ro.

Faptul ca toata lumea vrea sa faca televiziunea este un miraj? Probabil acum 17-18 ani, cand lucra cu cei doi amici ai lui si televiziunea era la inceput. Atunci toti tinerii vroiau sa lucreze in televiziune, sa devina vedete, acum modelul tinerilor este Mark Zuckerberg , fondatorul Facebook-ului.

In secolul  XXI un tanar care ajunge acasa isi deschide intai calculatorul pentru a naviga pe retelele de socializare, Facebook. Twitter, Hi5. Un barbat de 40 de ani care ajunge acasa deschide televizorul pentru a vedea stirile. Tv-ul este de domeniul trecutului. Toate televiziunile au site-uri iar stirile sunt mai usor de aflat dand un click decat asteptand ora 19:00. Prefer sa downloadez un film in 5 minute decat sa sa il vad saptamana viitoare pe HBO. Totul devine mai simplu, am avansat iar tehnologia este accesibila.

Faptul ca toata lumea ia contact cu online-ul este un miraj. Radu Moraru ar trebui sa realizele ca emisiunea sa se poate viziona si in direct de pe site. Oare nu este un ciudat ca Moraru nu a realizat ca mirajul televiziuni a fost cand era el tanar si ca lucrurile se schimba?

Televiziunea s-a mutat in online. Acest lucru este cat se poate de real, iar un moderator renumit ar trebui sa fie constient de asta.

Advertisements
This entry was posted in online, Romania and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s