Cezar Preda vrea să interzică accesul adolescenţilor în baruri, după ora 21.00

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să depună o iniţiativă legislativă care să prevadă interzicerea accesului minorilor în baruri, restaurante şi discoteci, după ora 21.00, de luni până joi, informează MEDIAFAX.

Probabil ca multi imi impartasesc parerea: nu vi se pare putin exagerat? Daca aceasta lege va fi pusa in practica toate cluburile, discotecile, pub-urile vor da cu siguranta faliment. Adolescentii sunt clienti fideli ai cluburilor noaptea, iar lipsa lor dupa ora 21:00 ar insemna o pierdere considerabila a veniturilor.

Ar fi o buna alegere doar daca domnul Cezar Preda ar vrea sa le ia locul parintilor, adica sa nu ii mai “lasa afara pana la ora 21:00”. Aceasta este rolul unui parinte, de a le limita libertatea adolescentilor atat cat considera ei ca este necesar. Domnul Preda ar trebui sa dea legi din domeniul “cum sa cresti un adolescent”  familiei lui.

Btw, exista deja o lege de interzicere a bauturilor alcoolice minorilor, care nu prea este luata in calcul. Se respecta legile in Romania?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s