Românii redefinesc sportul extrem

Pe 8 decembrie are loc lansarea unuia dintre primele documentare dedicate sportului extrem in Romania, se va tine in club Fabrica iar intrarea este libera pentru “cei pasionati de sporuri extreme si muzica buna”.

Filmul “What is Extreme?” este realizat de George Stroie (aka Bivuac), cunoscut alpinist, jurnalist sportiv şi producător de filme de sport extrem. Documentarul prezintă trei perspective asupra fenomenului având ca protagonişti campioni români, practicanţi ai diverselor sporturi extreme, dar şi reacţii ale spectatorilor.  Un psiholog va analiza nevoia de adrenalină şi curajul sau nebunia de care “extremerii” au nevoie, potrivit realitatea.net.

Ma incanta faptul ca tara incepe sa aiba tendinte de europenizare. Multi tineri romani practica diferite sporturi sau fac lucruri spectaculoase, fara sa castige, insa, nimic din asta.

Skateparkurile din capitala sunt pline de entuziasti care vor sa simta adrenalina. Nu se poate spune ca Bucurestiul nu este un oras fara sportivi. Sunt persoane care zilnic fac inconjurul lacului Herastrau, pe jos, pe bicla, sau pe role.

Romanii chiar redefinesc sportul extrem. Este evident in episoadele “Descopera eroul din tine”. Probabil nu te descoperi in  uimitorul atlet urban, insa macar vei vedea ca romanii au valoare. Desi nu este de nationalitatea noastra, principalul erou va ramane Bear Grylls, care  a fondat de fapt pseudonimul “eroul” in secolul XXI.

Bear este unul dintre cei mai tineri alpiniști (al doilea) care au escaladat muntele Everest, reușind această performanță la vârsta de 23 de ani , și cea mai tânără persoană care a devenit Cercetaș Șef (35 de ani).

Este recunoscut pentru faptele sale de “vitejie” in care mananca tot ce este comestibil (si nu numai). In Romania este prezent in  emisiunea “Ultimate Survival”, Bear  realizand un documentar si in muntii Carpati. S-a intalnit cu un urs, a mancat excrementele altui urs si ne-a dezvaluit cum poti sa nu fii in pericol in muntii periculosi ai acestei tari. Unii il considera un simplu clovn, care duce adrenalina spre extrem, ridiculizand faptul ca manaca cele mai scarboase excremente, voma, viermi, serpi.

Te uiti la”Ultimate Survival”?

Minteadeceai, Alex, Moshe&Mordechai, Lumebuna, Siblondelegandesc,Chinezu, Grapefruit, Andressa, Silavaracald,

Advertisements
This entry was posted in Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Românii redefinesc sportul extrem

  1. Capusele sunt foarte periculoase deoarece transporta diverse maladii . . Cum depistam capusa ?.Este foarte important sa depistati cat mai devreme capusa ca s-o puteti inlatura fara a face prea mari ravagii ..Inainte de orice priviti miscarile cainelui dumneavoastra si sesizati orice tentativa de a se scarpina dupa ce vine de la plimbare . O alta specie de capuse pe care am intalnit-o la plimbare cu catelul meu este cea maroniu deschis care se umfla si cade singura aceasta nu este atat de periculoasa ca si prima sus-amintita rosu-run inchis care se poate localiza si ramane si cateva saptamani in acelasi loc .

  2. Camus says:

    ma pish pe mata zdreantza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s