Minciuna are picioare scurte

Una din minciunile care a facut furouri in presa romaneasca, spusa de Cristian Preda, cum ca Victor Ponta ar fi cerut socialistilor europeni sa blocheze aderarea Romaniei la Spatiul Schengen a fost demascata chiar de autorul ei: Cristian Preda a recunoscut ca a mintit si ca, in realitate blocarea  aderarii Romaniei la UE a fost facuta de popularii europeni, respectiv aliatii PDL-ului. Dragut, nu? Ca sa ascunda faptul ca nu ii mai sustin nici aliatii lor europeni Cristian Preda a aruncat vina pe Opozitie. Numai ca minciuna are picioare scurte si adevarul a iesit la iveala. Rusinos, nu?

Dono, Siblondelegandesc, Raluxa, Roxana, Grapefruit, Andressa Ina Todoran, Roxana Iordache, Cristina TM, Oana Dobre, Oana Stoica Mujea.

Advertisements
This entry was posted in politica and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Minciuna are picioare scurte

  1. Vă rog să luați în considerare posibilitatea ca în același timp în care Ponta cerea blocarea României, unii populari să fi considerat și ei că trebuie să mai așteptăm. În acest caz, s-ar putea ca eu să nu fi mințit…

  2. Grapefruits says:

    Ah, cate minciuni am aflat in ultima vreme, am impresia ca s-a imputit pamantul asta de atatea minciuni si acum respira, scotand adevarul la suprafatza !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s