Rateurile Facebook

In ultimii ani, am invatat ca social media poate schimba lumea care ne inconjoara. Facebook este parte din viata noastra, a tuturora, chiar si a celor care nu au cont pe Facebook. Chiar daca intr-o continua evolutie, Facebook-ul nu este reteaua perfecta. Acum are peste 500 de milioane de utilizatori, dar poate lua oricand calea site-ului de social bookmarking Digg.com, care a facut atat de multe schimbari, unele neinspirate, incat utilizatorii au decis sa caute stabilitatea in alta parte. Toti userii vor un design mai bun si mai multe functionalitati. Insa, cand esti un site atat de mare, schimbarile trebuie facute cu atentie.

Mark Zuckerberg si echipa sa ar trebui sa recunoasca o parte din probleme care au nevoie imediata de rezolvare. Citeste aici cinci dintre acestea, potrivit Techcrunch.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rateurile Facebook

  1. Pingback: BlogFull.org

  2. business says:

    Iata ca dupa ce ne pierduseram orice urma de speranta o companie britanica pe numele ei INQ ne aduce dovada ca telefonul chiar exista cel putin in formatul pre-productie..INQ sustine ca se ocupa in mod direct de crearea telefonului si ca acesta va fi lansat sub brandul companiei.Intr-o strategie de marketing pe care o vom numi putin neinspirata Andrew Bennet channel manager in cadrul INQ a mers la publicatia TechCrunch unde a prezentat smartphone-ul INQ Cloud Touch.Asadar dupa cum am putut afla dispozitivul ruleaza pe sistemul de operare Android dar seamana cu un iPhone alb cu icon-uri Facebook pe home screen. Butonul Places te conecteaza la serviciul de geolocatie unde poti sa afli locatiile prietenilor tai.Exista si un aspect care nu are legatura cu Facebook INQ a integrat serviciul Spotify pe telefon in locul music player-ului Android nativ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s